Diensten
2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,bridge-core-2.4.4,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0,qode-social-login-2.0.1,qode-music-2.0.3,qode-news-3.0.1,qode-quick-links-2.1,qode-restaurant-3.0,qode-tours-3.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

DIENSTEN

The Flavour Factory is een Full Service Internetbureau die zich focust op het totale aanbod wat het internet te bieden heeft. Zo hebben wij grafische vormgevers in huis die graag met u aan de slag gaan betreft een creatieve huisstijl. Naast het creatieve gedeelte ligt de focus van The Flavour Factory in de techniek van een website, een mobiele applicatie of Web-based software. Wij kunnen u ondersteunen in de volgende diensten

LOGO & HUISSTIJL

Een logo is het eerste moment van communicatie met uw klanten. Waar staat uw bedrijf voor en welke diensten biedt u aan? Dit zijn vragen die u moet kunnen beantwoorden, maar ook uw huisstijl, zoals briefpapier, visitekaartje en uw website + bijbehorende mailing dienen dit te communiceren met uw klanten. Dat maakt dat een goed verzorgde huisstijl onmisbaar is om uw bedrijf te presenteren. Heeft u een huisstijl ontwerp nodig of is uw huidige huisstijl aan vervanging toe?
The Flavour Factory helpt u graag verder!

WEBSITES

The Flavour Factory ontwikkelt websites en webshops volledig op maat. Wij ontwikkelen websites met de meest technische functionaliteiten zoals het geschikt zijn op elk mobiel apparaat en het toepassen van plug-ins die een meerwaarde zijn voor uw website. The Flavour Factory zorgt voor een logische structuur van uw website. Daarnaast is het vanzelfsprekend dat uw website gebruiksvriendelijk, goed vindbaar op verschillende zoekmachines en makkelijk in gebruik ontwikkeld zal worden. Dat de techniek achter uw website uitstekend is, mag u als vanzelfsprekend beschouwen.

MOBIELE APPLICATIES

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. De ontwikkelingen op het gebied van software voor deze toestellen staat geen moment stil. The Flavour Factory is op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van mobiele applicaties en heeft de expertise in huis om deze te ontwikkelen voor diverse platformen als Windows Phone, Android en iOS.

Een mobiele applicatie kan een ideaal verlengstuk zijn van uw huidige website, waarmee slim gebruik wordt gemaakt van de sensoren in uw smartphone.

WEB-BASED SOFTWARE

Een standaard softwarepakket biedt soms niet de gewenste oplossing voor uw organisatie. Voor organisaties is het lastig om een softwarepakket te vinden die uitstekend aansluit op de behoeften van uw organisatie. The Flavour Factory ontwikkelt Web-based software volledig naar uw wensen om zo efficiënt te kunnen werken binnen uw organisatie. De gewenste software wordt volledig op maat ontwikkeld zodat pakket doet wat u wilt, hoe u het wilt en uiteraard ten alle tijden aan te passen is. Bij het ontwikkelen van software is er vanzelfsprekend constant interactie met de opdrachtgever. Samen ontwerpen we de look & feel van de software om vervolgens de software te ontwikkelen vanuit het gezamenlijk ontwerp. Uiteindelijk zal de software volledig functioneren zoals gewenst en zal het zich kenmerken door betrouwbaarheid, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

FLEXIBELE INHUUR

Op korte termijn een grafische vormgever of een ontwikkelaar nodig? The Flavour Factory is uw oplossing. U kan bij ons voor korte en langere tijd een ontwikkelaar inhuren die gespecialiseerd is in verschillende ontwikkeltalen. The Flavour Factory biedt opdrachtgevers tevens de mogelijkheid aan om een junior ontwikkelaar over te nemen op basis van het aantal gewerkte uren of op basis van een fee. Bent u geïnteresseerd in deze constructie, stuur dan een bericht via onze

BEL ONS OP 053-2032283

INTERESSE?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten?
Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij The Flavour Factory.
Geef zo uitgebreid mogelijk uw wensen aan en wij zorgen dat u binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte van ons ontvangt.