Over ons
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,bridge-core-2.4.4,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0,qode-social-login-2.0.1,qode-music-2.0.3,qode-news-3.0.1,qode-quick-links-2.1,qode-restaurant-3.0,qode-tours-3.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Over ons

The Flavour Factory is een Full service Internetbureau gevestigd in Enschede. We  zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van creatieve huisstijlen, websites, mobiele applicaties en het ontwikkelen van web-based software. Wij zijn een no-nonsense club bij wie u terecht kunt voor verschillende oplossingen betreft het internet. Daarnaast hebben we een ideale mix van smaken in huis om organisaties te voorzien van creativiteit en development. De kracht van The Flavour Factory is dat we een totaal aanbod kunnen aanbieden aan elk type soort organisatie.

WAAROM THE FLAVOUR FACTORY?

“Kan niet” bestaat niet

The Flavour Factory is altijd opzoek naar een oplossing, of het nu gaat om het ontwerpen van een logo of het ontwikkelen van Web-based software. Wij zullen nooit vertellen dat iets niet mogelijk is, want er is altijd een oplossing.

We denken altijd mee 

Als Full service internetbureau zijn wij niet enkel een uitvoerende partij. Bij The Flavour Factory vinden we het leuk om de uitdaging aan te gaan betreft een project. We denken echt mee met de klant en laten het zeker niet na om te vermelden wanneer wij denken dat het anders kan. Wij denken graag mee met uw vraagstuk en zijn uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kwaliteit is namelijk altijd een must bij The Flavour Factory.

Duidelijke communicatie

Of het nou gaat om een ontwerp van een project of de statistieken van een applicatie, wij delen het met de klant. Transparantie staat bij ons voorop en de kennis die wij opdoen delen we maar al te graag met onze klanten!

ONZE WERKWIJZE

The Flavour Factory vindt het belangrijk om een goed beeld te hebben van uw wensen.
Daarom stellen we u gerichte vragen en luisteren we naar u. We werken binnen vaste kaders
maar zo flexibel mogelijk. Om toch een idee te krijgen van de verschillende facetten kunt u denken
aan de volgende fases die we met u doorlopen:

  • 1. INVENTARISATIE

  • 2. BRAINSTORM

  • 3. ONTWERP & ONTWIKKELING

  • 4. FEEDBACK

  • 5. OPLEVERING

  • 6. ONDERSTEUNING